RADNO VRIJEME

Na adresi Anina 16, 10000 ZAGREB je sjedište tvrtke i tamo nije moguće obaviti kupnju...

Prodajno mjesto je na adresi Pisarovinska 38 (preko puta Rudeške 58), 10000 ZAGREB


ponedjeljak - petak: 9:00 - 12:30 i 13:00 - 18:00
subota: 9:00 - 13:00
nedjelja i praznik: ne radimo


Zbog praznika i korištenja godišnjih odmora ne radimo od 27.5.2023. do 30.5.2023.           Hvala na razumijevanju!

**************************************************************************************************************
O nama

Gdje se nalazimo?

Nalazimo se u zapadnome djelu grada (g.č.Trešnjevka) u naselju Rudeš. Naša prodavaonca je u Pisarovinskoj 38!!! Ulaz na parkiralište je sa Rudeške ceste.

Kako doći do nas?

Ako dolazite iz smjera grada Ljubljanskom avenijom tada skrenete desno na semaforu kod McDonaldsa i bivše Name Vrbani. Skrenuvši desno ušli ste u naselje Rudeš i nalazite se na Rudeškoj cesti. Vozite samo ravno otprilike 600 metara. Nakon što prođete trgovinu "Palma" s desne strane slijedi Pisarovinska ulica, ali vi umjesto u Pisarovinsku skrenete na parkiralište u koje se ulazi odmah do ulaska u Pisarovinsku ulicu . Pred vama bi se trebala nalaziti narančasta kuća sa mramornim prizemljem (i tablom sa našim logom DZ) koja izgleda ovako: dobar zvuk d.o.o. (klikni za veliku sliku)

Ako dolazite iz smjera Črnomerca onda vozite po Zagrebačkoj prema Ljubljanskoj aveniji i skrenete lijevo u Rudešku(to vam je onaj semafor kod mosta preko potoka Kustošak). i na otprilike pola puta do Ljubljanske smo mi(nakon nogometnog igrališta i natkrivenih teniskih terena).

Naš ste stari kupac i već ste bili u našem dućanu u Aninoj 16 ?

Više nismo tamo :-). Ako ste u Aninu došli iz Golikove (preko mostića) onda samo produžite Aninom do semafora sa Rudeškom. Pogledajte kartu.